Távozik a DKKA két ikonja

2020.02.18. 17:30

Imre Vilmos és György László máshol folytatják munkájukat

Ami eddig csak szóbeszéd tárgyát képezte, mára ténnyé vált, távozik a dunaújvárosi kézilabda két meghatározó alakja az akadémiától.

dh információ

Imre Vilmos és György László

Fotó: archív

Imre Vilmos, a DKKA sportigazgatója és György László, a felnőtt női csapat vezetőedzője ez év július 1-étől máshol folytatják munkájukat. Lapunk úgy tudja, hogy a két kiváló szakember az élvonalbeli Balatonfüredi KSE férfikézilabda – csapatának szakmai irányítását veszik át a következő bajnoki szezontól. Mint ismeretes, február elején vált nyilvánossá az, hogy nyártól a csapat 26 éves kapusa, Csapó Kyra is távozik a DKKA felnőtt csapatától és Debrecenben folytatja, az NB I-es DVSC SCHAEFFLER játékosa lesz.

Mátyás Gábor, a DKKA ügyvezetője közleményében –, többi között – azt írja: a DKKA vezetése megkezdte a tárgyalásokat a 2020/2021-es bajnoki szezon NB I-es csapatának összeállításával és a leendő vezetőedző személyével kapcsolatban. A csapat gerincét alkotó öt játékos mellé, akiknek a jövő évi bajnoki szezonra is érvényes szerződésük van, az esetleges távozók helyére új játékosokat igazolnak, akikkel az egyeztetések már folyamatban vannak.

Az ügyvezetőnek lesz is munkája ezzel, hiszen – az „esetleges távozók” közül – már több meghatározó, lejáró szerződésű felnőtt, sőt ifi játékos is kapott ajánlatot mind a hazai, mind pedig külföldi élvonalbeli kluboktól.

Imre Vilmos, a DKKA sportigazgatója és György László, a felnőtt női csapat vezetőedzője
Fotó: archív

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában