Székesfehérvár

2020.02.12. 22:13

DPASE-siker, mögöttük a baracsiak a másodikak

A Magyar Labdarúgó Szövetség Fe­jér Megyei Igazgatóságának szervezésében a napokban az idén is megrendezték a hölgyek számára a Fésű Ferenc Női Emléktornát, amelyen a Dunaújváros PASE együttese diadalmaskodott.

Káldor András

Forrás: illusztráció

Fotó: pixabay

Fésű Ferenc 2016. július 8-án hunyt el gyógyíthatatlan betegségben. A női labdarúgásért tett munkásságát az MLSZ Fejér Megyei Igazgatósága ezüst fokozattal ismerte el. Az ő emlékére Fésű Ferenc Női Emléktorna néven zajlott le a hölgyek számára kiírt kispályás torna a székesfehérvári Főnix Csarnokban.

Hat csapat – a DPASE, a Sárbogárd, a Baracs, a Csákvár, a Mol Fehérvár FC, valamint az Enying együttese – részvételével körmérkőzéses formában tizenöt összecsapás után dőlt el a kupa sorsa, összesen hatvankét találat született. Az első helyet végül a DPASE szerezte meg, az ezüst­érem a baracsi lányok nyakába került, s a MOL Fehérvár FC gárdája állhatott fel a dobogó harmadik fokára.

A torna válogatottját is megválasztották, amelynek névsora: Nagy Vivien (Mol Fehérvár FC), Balogh Orsolya (Csákvár), Gödri Ivett ­(Enying), Domján Boglárka (Dunaújváros PASE), Rauf Patrícia (Baracs), Tóth Virág (Sárbogárd).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában