labdarúgás

2019.08.27. 21:48

A megyei kupában a harmadik forduló jön

A 2019/2020. évi Fejér Megyei Kupa küzdelmeinek harmadik fordulóját rendezik ma 17 órakor.

Gróf András

A 2019/2020. évi Fejér Megyei Kupa küzdelmeinek harmadik fordulóját rendezik ma 17 órakor. A megyei másodosztályban vitézkedő Baracs együttese az Adony gárdáját fogadja. A két csapat a bajnoki nyitó fordulóban már találkozott egymással. Ekkor a baracsiak vendégként nyertek 1–0-ra, így ezúttal is szoros csata várható. Ebben a körben már a Mezőfalva gárdája is csatlakozik a sorozathoz. Ellenfelük hazai pályán a Nagykarácsony csapata lesz.

A Mezőfalva is csatlakozik ebben a körben
Fotó: Horváth László

A forduló további párosítása a következő: Mány–Puskás Akadémia III, Vál–Tordas Fész Kft., Tó-Vill Kápolnásnyék–Ercsi Kinizsi, Pusztavám-Jüllich–Bakonycsernye, Dinnyés–Pákozd, Szár–Bodajk, Csór Truck-Trailer–Ikarus Maroshegy, ­LMSK Cobra–Kisláng-Telmex, Vajta–Lajoskomárom, Szabadegyháza–Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő. A múlt héten játszották a Seregélyes–Sárosd találkozót, ahol meglepetésre a házigadák diadalmaskodtak 2–1-re.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában