labdarúgás

2019.04.01. 23:25

Komoly pofonba szaladt bele a Mezőfalva és a Baracs gárdája

A megyei I. osztályú labdarúgó-bajokság 21. fordulójában komoly vereséget szenvedett a Baracs és Mezőfalva gárdája is.

Káldor András/Horváth László

A megyei I. osztályú labdarúgó-bajokság 21. fordulójában kinyíltak a gólcsapok, mindössze egy pályán nem esett három találatnál kevesebb. A favoritok közül a Bicske nehezen, amíg a Mór, valamint az Ercsi könnyebben nyert, a Főnix FC ellenben otthon betlizett. A Kisláng csapata, pedig megszerezte első tavaszi győzelmét.

Baracs – Ikarus-Maroshegy 0–4 (0–0)

Baracs, 100 néző.

Vezette: Závotka Csongor.

Baracs: Németh M. – Rezes (Badi B.), Prókai, Bartók S., Tóth Á. (Sebestyén) – Szili Sz., Badi K. (Kiss N.), Ásványi, Parádi – Nagy D. (Nagy E.), Varga T.

Edző: Idei Szabolcs. Ikarus-Maroshegy: Skultéti A. – Tóth B. (Békefi), Varga F., Jámbor, Kovács L. (Boros M.) – Andróczi (Makai), Klémán P. (Vajda), Victor (Vadászi), Farkas G., Farkas D., Hart.

Edzők: Gelencsér Tibor, Pongrácz Gábor.

Gól: Ásványi (50., öngól), Kovács L. (69.), Andróczi (72.), Boros M. (90.).

Jók: senki, ill. Kovács L., Andróczi, Farkas G.

Az első félidőben derekasan küzdöttek a baracsiak, de a második játékrészre elfogyott a szerencse. Mezőfalva is a második félidőben vesztette el a találkozót. Bár nem egy helyen játszottak az együttesek, úgy látszik ezen a hét végén egymást másolták a csapatok.

Csak az első játékrészben tudott erőt mutatni a hét végi fordulóban a Baracs együttese a maroshegyiek ellen
Fotó: Horváth László

 

Mór – Mezőfalva 5–0 (0–0)

Mór: Kiss M. – Szabó B., Adorján, Bognár B., Kaszás – Mayer, Kosztolány (Osgyán), Ferencz, Pataki – Tar, Petruska (Klein).

Vezetőedző: Petres Tamás

Mezőfalva: Tóth N. – Balázs, Szabó E. (Kovács K.), Sági J., Boldizsár – Nagy M., Varga G. (Szabó Cs.), Facskó (Bozoki M.), Godslove (Sági R.) – Bozoki D., Paget.

Vezetőedző: Masinka László.

Gól: Mayer (55.), Bognár B. (60.), Klein (66.), Szabó B. (75.), Osgyán (78.).

A hazai csapat az őszi veresége miatt szeretett volna visszavágni, a vendégek pedig a középmezőnyből próbáltak előrébb lépni. Az első félidőben főképp a móriak domináltak, többször kerültek a Mezőfalva védelme mögé, de ez csak a második játékrészben váltott eredményességre is, hiszen ekkor a Mór 45 perc alatt öt gólt rámolt be. HL

További eredmények:

Főnix FC – Sárbogárd 2–4 (2–0), Tordas – Ercsi Kinizsi 1–4 (1–2), Bicske – Lajoskomárom 2–1 (2–0), Enying – Sárosd Kronos Sport 0–2 (0–1), Kisláng-Telmex – Martonvásár 4–0 (1–0).

Az erőviszonyok nem sokat változtak a mögöttünk hagyott hét végét követően. A megyei első osztály tabelláját a Bicske megelőzve a Mór együttesét. Jóval izgalmasabb számunkra az alsóházi beosztás. Itt viszonylag megnyugtató helyen van a Móron komoly vereségbe botló Mezőfalva, amely jelenleg a 8. helyen áll. Viszont komolyan kell kapaszkodnia annak a Baracsnak, amely most a 14. helyen szerénykedik.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában