vízilabda

2019.01.29. 20:33

Kassa után már az Eger ellen

A balul sikerült kassai Euroliga csoportselejtezők után – a DUE Maarks Graphics gárdájának nem sikerült kivívnia a továbbjutást – pénteken már folytatódnak is a magyar női vízilabda-bajnokság küzdelmei.

Szabó Szabolcs

Szilágyi Dorottya eredményes játéka kulcskérdés lehet a mai találkozón Fotó: Zsedrovits Enikő/DH

Mihók Attila gárdája a kihelyezett „hazai pályán”, a Budapest III. kerületi TVE uszodában az egyre jobb formába lendülő Eger csapatát fogadja majd.

Az újvárosi hölgyek jelenleg tíz győzelemmel és egy vereséggel, kereken harminc ponttal a második helyen állnak a pontvadászatban.

A hevesiek pedig az ötödik helyen tanyáznak, eddig 15 megszerzett egységgel a birtokukban.

A felek legutóbb tavaly októberben a 4. fordulóban csaptak össze egymás ellen az egri Bitskey uszodában, itt 16-9-re magabiztosan nyertek Menczingerék. Remélhetően e forgatókönyv érvényesül majd pénteken is. A statisztikákat szemlézve annyit még érdemes kiemelni, hogy a bajnokság során eddig a DUE Maarks lőtte a legtöbb gólt, 105-öt, a góllövőlistát pedig Gurisatti Gréta vezeti 38 találattal.

Vezető képünk illusztráció.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában