jégkorong

2019.01.15. 22:52

Amatőr tornát rendez a Hokillák

Szombaton első alkalommal rendezik meg a Hokillák amatőr jégkorongtornát Dunaújvárosban, amelyen két csoportban hat együttes vesz majd részt, a belépés ingyenes.

Gallai Péter

Fotó: pixabay

A csoportmérkőzések 8 órakor kezdődnek, a helyosztókat délután 14 órától játsszák az együttesek.

A dunaújvárosi csapat 2015 óta vesz részt hasonló tornákon, amelyeknek eddig mindig más volt a házigazdája. Éppen ezért döntött úgy a Hokillák klubja, hogy ők is vendégül látják sportbarátaikat, amihez adott egy minden igényt kielégítő jégcsarnok, illetve a vendégek megismerhetik Dunaújvárost is. A rendezők amellett, hogy igyekeznek jó házigazdák lenni, a pályán nem lesznek ilyen szívélyesek, s minél jobb eredményre törekednek.

A program, 8 óra: Újpesti Ragadozók–Hokillák A. 9óra: Kiskőrös-Baja–Hokillák B. 10 óra: Szabadka–Újpesti Ragadozók. 11 óra: Szeged–Kiskőrös-Baja. 12 óra: Hokillák A–Szabadka. 13 óra: Hokillák B–Szeged. A két csoport harmadik helyezettjei 14 órakor lépnek jégre, a bronzmeccs 15-kor, a két csoportgyőztes döntője 16 órakor kezdődik.

Vezető képünk illusztráció.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában