Nagy fölényben játszottunk

2018.10.28. 19:57

Sikerekkel kezdték a poreci tornát

A Dunaferr DUE Renalpin két játékosával, Pál Patrikkal és Klacsák Bencével felálló magyar futsalválogatott szombattól keddig Horvátországban szerepel egy nemzetközi tornán.

Gallai Péter

A szakmai stáb a csapatépítés jegyében ismét meghívott néhány új játékost a keretbe, köztük két székelyudvarhelyi futsalost, Miklós Tamást és Hadnagy Istvánt, akik nagy boldogsággal vették fel első alkalommal a magyar címeres mezt, egy álmuk vált ezzel valóra.

Vasárnap egy góllal sikerült nyerni a görögök ellen Fotó: MLSZ

A csapat szombaton Bosznia-Hercegovina ellen kezdte meg szereplését, a fordulatos találkozó végül 5–3-as magyar sikert hozott, a magyar gólszerző Komáromi, Tatai, Dróth, Harnisch és Miklós volt.

Vasárnap a válogatott csak egyet tudott gólra váltani helyzetei közül Komáromi révén a görögök elleni mérkőzésen, de így is megszerezte a győzelmet. – Ma nem voltunk kellően koncentráltak, fejben egy kissé fáradt volt a csapat, ez elsősorban az első félidőben volt érezhető a játékunkon. A szünetben változtattunk, és fordulás után sokat javult a játék képe. Nagy fölényben játszottunk, de továbbra sem voltunk kellően koncentráltak – értékelt a mérkőzés után Turzó József szövetségi kapitány.

A folytatásban ma Szlovénia, kedden pedig Kuvait lesz az ellenfél.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában