vízilabda

2018.04.11. 20:48

A spanyolországi pólós meló

Az igencsak küzdelmes és fizikailag is megterhelő bajnoki elődöntő után a hét végén a szezon legfontosabb tornája vár női pólócsapatunkra a spanyolországi Mataróban. Négyes finálé – Európa remek együtteseivel.

Szabó Szabolcs

Sűrű a naptára a DUE-Maarks Graphics együttesének, hiszen a BVSC-vel szemben hétfőn este sikerrel megvívott bajnoki elődöntő után a hét végén már itt a matarói kihívás, azaz a második számú nemzetközi kupa, a LEN négyes fináléja. A spanyolországi Mataróban négy olyan csapat meccsel majd a trófeáért, amely akár az Euroliga négyes döntőjét is vívhatná, kiemelten igaz ez Mihók Attila tanítványaira, akik meglehetősen kifogásolható bírói döntések miatt (is) búcsúztak a legjobbak sorozatától Cataniában. A LEN Kupa döntőjének résztvevői: Padova (olasz), Dunaújváros, Mataro (spanyol), Olympiacos Pireus (görög).

Csapatunk a házigazda Mataróval mérkőzik majd a döntőbe jutásért április 13-án, pénteken 17 órától, a finálét szombaton rendezik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában