Cápavadászat

2018.03.20. 21:13

Vasárnap rajtol a Gorillaz amerikaifutball-csapatunk számára a HFL

Március 25-én, vasárnap rajtol a Dunaújváros Gorillaz amerikaifutball-csapatunk számára a hazai elitliga, a HFL. A Gorillák a korábbi rekord­bajnokot, a Győr Sharks gárdáját fogadják az újvárosi stadionban.

Szabó Szabolcs

Kemény tréningen – Grátz Vilmos, a Gorillák edzője Fotó: ZsE

A sorozat az újonc Fehérvár Enthroners és a rutinos Budapest Wolves székesfehérvári csatájával kezdődik március 24-én. Másnap, azaz vasárnap 14 órakor a zöld gyepre lépnek az újvárosi Gorillák, az ellenfél pedig egy ősi rivális, a Győr Sharks együttese lesz.

– A Cápákkal régóta ismerjük egymást, sokan játszottunk is nálunk a korábbi években kölcsönjátékosként. De immár mindkét gárda a FEZEN Hungarian Football League-ben szerepel, így a tavalyi évhez hasonlóan ismét összemérjük erőnket. Akkor szakadó esőben lejátszott mérkőzésen 14–0 arányban alulmaradtunk, itt az ideje a javításnak! A tavalyi szezon óta mindkét csapat kerete nagymértékben átalakult, nehéz felmérni az erőviszonyokat. Kőkemény összecsapásra, szoros meccsre van kilátás, nem érdemes kihagyni! Segítsetek kiszurkolni a győzelmet a helyszínen, vagy kövessétek az eseményeket az élő közvetítésben! A helyszínen büfével, szakértő kommentátorral várjuk a kicsiket és nagyokat, elvégre az amerikaifutball-összecsapások igazi családi szórakozást jelentenek – olvasható csapatunk honlapján.

Kemény tréningen – Grátz Vilmos, a Gorillák edzője Fotó: ZsE

Ami a reális esélyeket illeti, a Dunaújváros Gorillaz a meglehetősen hosszúra nyúlt szünetben igyekezett megerősíteni keretét, és olyan kulcsjátékosokat igazolt a hiányposztokra, akik nagyban befolyásolhatják egy-egy meccs kimenetelét. A szakmai munkát továbbra is Grátz Vilmos szövetségi edző irányítja, így a Gorillák számára minden adott egy jó bajnoki szerepléshez.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában