Még várhat az idei első forduló

2018.03.02. 20:40

A szombatra tervezett, Szentlőrinc elleni meccset március 14-én pótolják majd

A labdarúgó NB III Közép csoportjában a sorsolás szerint ezen a hét végén rendezik az idei első fordulót. A listavezető Dunaújváros PASE együttese a kiírás értelmében ma a Szentlőrinc SE gárdáját fogadta volna.

Gróf András

Küzdelem a naponta emelkedő hótornyokkal. A szakemberek tegnap délelőtt is mindent megtettek, hogy játékra alkalmassá tegyék a helyi stadion gyepét Fotó: HK

Az újvárosiak hiába készültek fel legjobb tudásuk szerint a tavaszi rajtra, az időjárás közbeszólt.

A Dunaújváros Stadion üzemeltetője és a Dunaújváros PASE mindent megtett, hogy alkalmas legyen a játéktér a találkozó megrendezésére, de a vezetők pénteken a folyamatos havazás miatt a mérkőzés elhalasztása mellett döntöttek. Az összecsapás új időpontja március 14., 17 óra.

Küzdelem a naponta emelkedő hótornyokkal. A szakemberek pénteken
délelőtt is mindent megtettek, hogy játékra alkalmassá tegyék
a helyi stadion gyepét Fotó: HK

 

A Magyar Labdarúgó Szövetség Verseny-bizottságának tájékoztatása szerint a mai játéknapon csak a következő három találkozót rendezik meg: Duna Aszfalt TVSE–Iváncsa KSE, Rákosmente KSE–Szekszárdi UFC, Mórahalom VSE–Vecsési FC. Március 14-én rendezik még a Makó FC–Hódmezővásárhelyi FC találkozót, míg a Kozármisleny FC–Pécsi MFC, az FC Dabas–Paksi FC II és a SZEOL SC–Budapest Honvéd-MFA II meccseket március 21-én bonyolítják le. Lapunk információ szerint az NB II-ben is számos mérkőzést elhalasztanak hétvégén.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában