Jó formában lévő csapatok találkozója

2017.11.26. 08:30

Egy igazi rangadót játszanak az újvárosiak

A férfi röplabda NB I alapszakaszának tizedik fordulójában vasárnap 16.30 órakor a MAFC-BME együttesét fogadja Dunaferr Sportegyesület csapata.

Gróf András

A Dunaferr játékosai számára minden találkozó egy ünnep

Fotó: Ady Géza

A dunaújvárosi együttesre egy igazi rangadó vár, hiszen a bajnoki tabellán azonos pontszámmal áll a két csapat. Mindkét gárda tíz pontot gyűjtött eddig, ami arra enged következtetni, hogy hasonló játékerőt képviselnek ebben a szezonban. A fiatal újvárosi csapat az elmúlt héten a PTE-PEAC otthonában ötjátszmás csatában szerzett igen értékes pontokat. A fővárosiak számára az előző fordulóban nem jelentett különösebb problémát hazai környezetben a sereghajtó Debreceni EAC legyőzése. Tehát két, jó formában lévő együttes találkozik egymással, ami jó szórakozást ígér a nézők számára.

A Dunaferr játékosai számára minden találkozó egy ünnep
Fotós: Ady Géza

A fordulóból további párosítása a következő: Fino-Kaposvár – Sümegi RE, Pénzügyőr SE – PTE-PEAC, Szolnoki RA – MÁV Előre, Debreceni EAC – HÉP-Kecskeméti RC. Szabadnapos:VRC Kazincbarcika.

Az NB I alapszakaszának jelenlegi állása a következő: 1. VRC Kazincbarcika 27 pont, 2. HÉP-Kecskeméti RC 19 pont, 3. Fino-Kaposvár 18 pont, 4. Pénzügyőr SE 17 pont, 5. Dunaferr SE 10 pont, 6. MAFC-BME 10 pont, 7. Szolnoki RA 9 pont, 8. PTE-PEAC 9 pont, 9. MÁV Előre 9 pont,10. Sümegi RE 1 pont, 11. DEAC 0 pont.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában