Röplabda

2017.10.05. 08:30

A címvédőt fogadja a Dunaferr csapata

DUNAÚJVÁROS Az NB I-es röplabda-bajnokság alapszakaszának harmadik fordulójában a címvédő Fino-Kaposvár együttesét látja vendégül a Dunaferr Sportegyesület csapata.

Gróf András

Bohnicsek Szilveszter már a rutinosabbak közé tartozik

Fotó: Zsedrovits Enikő

A kaposváriak kérésére csütörtökön 17 órakor kezdődik a találkozó a Dunaújváros Sportcsarnokban. Az összecsapást a somogyi gárda nemzetközi kötelezettsége miatt hozták előre. A kaposváriak eddig egy bajnoki találkozót játszottak, amelyen negyvennégy perc alatt könnyedén legyőzték a Debreceni EAC gárdáját. A Dunaferr SE együttese jól kezdte a szezont, hiszen hazai környezetben felülmúlták a Sümeget, de a kazincbarcikai vendégjáték már nem volt sikeres. A Dunaferr SE vezetőedzője, Tomanóczy Tibor nem a legjobb előjelekkel várja a mai összecsapást.

Bohnicsek Szilveszter már a rutinosabbak közé tartozik
Fotós: Zsedrovits Enikő

- A sümegiek elleni idénynyitó jól sikerült, de azt követően sérülések és betegségek nehezítették a folyamatos edzésmunkát. A bajnoki címvédő ellen a tisztes helytállás lehet a célunk. Nem szabad azonban megijedni a rutinosabb ellenféltől, mint tettük azt legutóbb Kazincbarcikán. A vendégek erősödtek a nyári szünetben, mi viszont gyengültünk. Saját magunk játékával kell törődnünk, szeretnénk minden mérkőzésen valamiben előre lépni. Kíváncsian várom, mire leszünk képesek a sokkal rutinosabb ellenféllel szemben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában