Játék, élmény

2023.12.21. 19:30

Páros bérletet lehet nyerni a jubileumi Rockmaraton fesztiválra

A 30. Rockmaraton fesztivál szervezői játékot hirdettek, amelyben páros belépőt lehet nyerni a következő nyár sok éve várt eseményére. A jelentkezési határidő vészesen közeleg, még érdemes feleleveníteni az elmúlt harminc év legnagyobb élményét.

Balla Tibor

Fotó: Laczkó Izabella (archív)

A szcéna kedvelőinek valóságos karácsonyi ajándék volt már a hír is, 2024. július 11 és 15 között ismét megrendezik a Rockmaraton fesztivált a Szalki-szigeten. A 30. jubileumi fesztiválra hangolódás jegyében a Rockmaraton szervezői gárdája egy játékot hirdetett, aminek eredménye egy valós karácsonyi ajándék lehet.

A feladat sem túl bonyolult, amivel ezt el lehet érni, egy kérdőívet kell kitölteni, amiben az elmúlt 30 év valamelyikében történt emlékezetes sztorit élményt kell feleleveníteni legfeljebb 1000 karakter körüli terjedelemben. Lehet ez a legjobb élmény, netán a legviccesebb sztori, életre szóló találkozás, amit valamelyik korábbi Rockmaratonon élt át a jelentkező. Akinek szerencséje van, páros fesztiválbérletet nyerhet, így már karácsonykor is örömet okoz majd a jövő nyár fontos eseménye.

Jelentkezési határidő: 2023. december 22., péntek éjfél. Ha valakit eddig elkerült volna a múltidézős játék híre, és szívesen nyerne páros fesztiválbérletet karácsonyra, az december 22-én, pénteken éjfélig még kitöltheti a Best of Rockmaraton kérdőívet.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában