MMK

2023.07.22. 15:00

A közönség is dalra fakadt Farkas Erik önálló estjén – képgalériával

Immáron ötödik alkalommal lépett fel Farkas Erik önálló műsorával az MMK-ban. A színművész Közös a dal elnevezésű produkcióját nem csak a változatos stílusú dalrepertoár, de a Liszkai Lukáccsal alkotott közös formációjuk története is különlegessé tette.

Szente Patrícia Andrea

Fotó: Laczkó Izabella

Legyen az pörgős rock and roll, vagy kellemes blues, Farkas Erik megannyi zenei stílust könnyedén magáévá tesz, ezt pedig legutóbbi önálló estjén is bizonyította. A másfél órás show folyamán a már felsorolt műfajok mellett a pop és raggae stílusú, ismert dalok is megszólaltak. A közönség egy emberként énekelte a népszerű slágereket, amelyek között olyan magyar előadók nótái is megszólaltak, mint Presser Gábor, Máté Péter, Charlie vagy Magna Cum Laude, a külföldiek közül pedig egyebek mellett Paul Anka, Little Richard és Joe Cocker dalai is felcsendültek.

Fotó: Laczkó Izabella

A csütörtöki műsor során az előadott dalok közötti rövid szünetben a színművész Liszkai Lukáccsal kialakult szakmai kapcsolatáról és jól összekovácsolódott duójuk kialakulásáról is mesélt a közönségnek, mindezt szórakoztató, tréfás formában. Farkas Eriket már harmadik alkalommal kíséri billentyűn Liszkai Lukács, előző két előadásuk, a Slágert a fülbe, valamint az Olasz szívvel, magyar ízzel szintén hatalmas sikert aratott. A színművész elmondta, jó néhány önálló műsor után megelégelte a „fél playback” produkciókat, és készen állt a váltásra, így állt össze a ma már jól ismert, szeretett páros. Kezdetben azért, hogy megtalálják a közös hangot, a két zenész nem félt mindenféle zenei stílust kipróbálni, a közönség ezekből a dalokból hallhatott válogatást az est folyamán.

Remek hangulatban, sok nevetéssel és még több közös énekléssel telt az est, a színművészt és kísérőjét pedig vastapssal jutalmazta a közönség.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában