Kultúra

2023.07.10. 18:00

A Bartók Színház is részt vesz a Vidor Fesztiválon

Huszonnégy produkció lesz látható az augusztus 25-től szeptember 5-ig tartó Vidor Fesztivál színházi kínálatában, a jegyek értékesítését szerdán kezdi meg a szervező Móricz Zsigmond Színház - közölte a teátrum hétfőn az MTI-vel.

Duol.hu

Forrás: Bartók Kamaraszínház

Fotó: Ónodi Zoltán

A kilenc napig tartó összművészeti seregszemle színházi része a Karinthy Színház Nagymester című darabjával kezdődik, de Nyíregyházára látogat Az apa című előadással a Vígszínház is, míg a Játékszín a Teltház című komédiáját hozza el a nyírségi megyeszékhely színházkedvelőinek.

A versenyprogramban a Csiky Gergely Színház az Oscar, a Miskolci Nemzeti Színház A miniszter félrelép, a Szolnoki Szigligeti Színház A fösvény, az Orlai Produkciós Iroda a Mezítláb a parkban, míg a debreceni Csokonai Színház a Balfácánt vacsorára című előadásokat viszik színre.

A Krúdy Kamarában a FÉM Arts & Café a Dzson Meklén című vagyok produkciót, a Békéscsabai Jókai Színház a Tóték, a TÁP Színház a Szarvasnak gyermeke, a Centrál Színháza Shirley Valentine, a dunaújvárosi Bartók Kamaraszínház a Loft, a Nézőművészeti Kft. a Leenane szépe, az Art-Színtér a Három magas nő, az Orlai Produkciós Iroda a Jaj, nagyi, míg a 6 Szín Társulat a Meg sem kínáltak a című vidám darabokat mutatják be.

A Szindbádban talál otthonra a Neptun Brigád A pacal ideje című zenés gasztro vígjátéka. A Timpex Arénában idén a Rómeó és Júliával, valamint a Herkules családi előadással várják a Nemzeti Lovas Színház előadásaira a szórakozni vágyókat.

A Rózsakert Szabadtéri Színpad négy előadással várja a közönséget: a Játékszín Aranylakodalom című vígjátéka mellett az Orlai Produkciós Iroda a Kalamazoo, a Győri Nemzeti Színház a Hőstenor, míg a Veres1 Színház művészei a Hőguta című előadást mutatják be.

A színművészek közül például Bodrogi Gyulát, Kern Andrást, Hernádi Juditot, Molnár Piroskát, Mucsi Zoltánt, Hegyi Barbarát láthatja színpadon a közönség.

A tikettek értékesítése a színház VIP-bérletesek számára szerdán, az érvényes színházbérlettel rendelkezőknek pedig csütörtökön kezdődik, péntektől pedig bárki megvásárolhatja a színházjegyeket a Vidor Fesztivál színházi előadásaira.

A részletes program a www.moriczszinhaz.hu és www.vidor.eu oldalakon olvasható.
 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában