Könyvajánló

2023.04.19. 10:00

Erre senki sincs felkészülve

A könyvkiadók közelmúltban megjelent újdonságaiból, illetve független könyveladási adatok alapján összeállított sikerlistás kötetekből ajánlunk olvasnivalót.

Jakab Klára

Bizonyos ajtók nem véletlenül vannak zárva... Fotó: JK

Freida McFadden: Gyilkos örökség

Amíg a kis Nora Davis mit sem sejtve leckét írt, édesapja fiatal nők egész sorával végzett odalent a pincében. Aztán a rendőrség egy napon bekopogtatott hozzájuk az ajtón.

Évtizedekkel később az apa rács mögött tölti napjait, Nora pedig sikeres sebészként dolgozik, és minden feltűnést kerülve él, messze egykori otthonától. Senki sem sejti róla, hogy egy sorozatgyilkos lánya, és ő mindent meg is tesz, hogy ez így maradjon.

Ám amikor egyik páciensét – történetesen egy fiatal nőt – meggyilkolják, pontosan ugyanazzal az egyedi és bestiálisan kegyetlen módszerrel, amellyel apja gyilkolta meg áldozatait, Norára szegeződik a figyelem. Valaki tudja, ki is ő valójában. Valaki, aki rá akarja kenni a szörnyű bűntényt.
Ám ő nem gyilkos, mint az apja. A rendőröknek semmilyen ütőkártyájuk sincs ellene.

Amíg ki nem nyitják a pinceajtót.

A #1 Amazon bestsellerszerzője, Freida McFadden egy izgalmas és sokkoló pszichológiai thrillerrel mutatkozik be a magyar közönségnek. A történet tele van olyan fordulatokkal, amikre a legedzettebb thrillerrajongók sincsenek felkészülve, és ahol a múlt árnyai beborítják a jelen történéseit.
„Minden igényt kielégítő olvasmány.” – írta róla a CannonballRead kritikája.

„Tökéletes és hihetetlenül fordulatos thriller.” – ajánlja a kötetet a Top Fiction munkatársa.

„Sosem jönnénk rá, mi lesz a vége.” – vallja be a Book Club Reporter cikke.

„Újszerű, ötletes és meghökkentő.” – olvasható a This Writer Says írásában. (Forrás: Bookline) 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában