Kultúra

2022.10.26. 09:00

Pénteken és szombaton lesz nyitva a Kortárs

Október 28-án, pénteken, 18 órakor mutatkozik be Gróf Ferenc képzőművész Beleértve a holdat és más égitesteket című kiállítása a Kortárs Művészeti Intézetben (KMI).

Szabó Szabolcs

Deák Nóra igazgató F.: DH-archív

Távfűtést, gázt nem használnak a KMI-ben

A drasztikusan megemelkedett rezsiköltségek miatt számos változásról döntött az intézmény. A KMI igazgatója, Deák Nóra lapunknak elmondta: – Gróf Ferenc pénteki kiállításmegnyitóját követően október 29. és december 17. között a Kortárs pénteken és szombaton 10 és 18 óra között, valamint előzetes egyeztetés alapján (tel.: 06-20/801-3316, e-mail: [email protected]) hétköznapokon lesz látogatható. Novemberben még két önálló programunk lesz: 8-án Spiró György író, drámaíró, 17-én Vágvölgyi B. András író, újságíró lesz a vendégünk. E két rendezvényre a rendelkezésre álló klímával felfűtjük majd a termet. Távfűtést és gázt nem használunk, az áramfogyasztással spórolunk. A jövő év első két hónapjában várhatóan zárva lesz majd az intézmény. A műtárgyraktár minimális fűtésére szükség lenne, bízunk abban, hogy az ott elhelyezett alkotások nem sérülnek majd a következő hónapokban – fogalmazott Deák Nóra, aki kiemelte, létszámleépítést nem terveznek a következő hónapokban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában