Rockbox

2022.08.05. 20:40

A Kisapostagi Augusztális péntek estére is jó hangulatú bulit hozott

Az elmúlt évek során kialakult jó szokások ezúttal is gyümölcsözőek voltak. Az irigylésre méltó helyszínre bármikor jókedvvel érkeznek az odalátogatók. A bázist az év minden napján kedvelt Dunai Gyöngy Yachtkikötő és Bárka vendéglőt övező partszakasz és a fás liget adja.

Balogh Tamás

A Rockbox zenekar jó hangulattal indítja be a Kisapostagi Augusztálist

Erre az estére a rendezők egy tuti programot szerveztek, a Rockbox zenekar koncertjét. Ők aztán az elmúlt, durván ötven év leghúzósabb rockzenéiből válogatnak, így az együtténekelés, s vele a buli sikere föltétlan borítékolható.

A rutinosak persze föltehetőleg beosztják az erőtartalékaikat, hiszen holnap szükség lesz rá a XXIII. Halászléfőző és snecifogó versenyen. Az előbbi nyolctól délig, az utóbbi tíztől d1élig zajlik. És, ha valaki azt gondolja, hogy az nem is igazi erőpróba, legközelebb álljon a csatasorba és rájön, hogy nem árt mindegyikre alaposan fölkészülni. 

Persze, ha valaki még keményebb sportágat keresett volna magának, némi szerencsével talán beválogathatták volna az évente esedékes Dunaegyháza - Kisapostag Sárkányhajó verseny résztvevői közé, akik reggel kilenckor rajtolnak el.

Lesz kinek és miért szurkolni a holnap nap folyamán is.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában