Az autósmozi után most jön a kertmozi – a belépés díjtalan

2020.09.11. 15:00

Közös piknik filmvetítéssel

A PikNik mozi visszatér Nagyvenyimre, az önkormányzat szervezésében!

Körmendi Erzsébet

20200718 Szeged SZETÁV mozivetítés a szabadban a Fűtőmű utcai főtőmű oldalára vetítették a Ready Player One című filmet. Képen: Mozizz a csillagos ég alatt: a Ready Player One – nal pörög tovább a Külvárosi Mozi Piknik Fotó: Török János TJ Délmagyarország

Fotó: Török János TJ Délmagyarország

Nagyvenyim

Szeptember 12-én, holnap délután ismét a településre látogat a filmvetítő cég, amely az autósmozi vetítéssorozatával már hihetetlen nagy sikert aratott! Aki akkor átélte a szabadtéri mozizás élményét, azért térjen vissza most is, mert tetszett neki, aki viszont valamiért nem tudott az autóson részt venni, próbálja ki most, hogy végre megismerhesse a piknikmozi semmihez sem hasonlítható érzését: filmnézés a csillagos ég alatt, egyedülálló, hatalmas vászon előtt, ami több mint kilenc méter széles és hét méter magas!

A szervezők padokat is kihelyeznek, hogy kényelmesen nézhessék a filmet azok is, akik nem hoznak magukkal saját ülőalkalmatosságot, és korán érkeznek. A romantikusabbak viszont saját pokrócukon ülve-fekve élvezhetik a szabadtéri mozizást, az otthon feltöltött piknikkosarukból csipegetve. Helyszín: a focipálya. A vendégvárás 17 órakor kezdődik, a film­vetítés pedig 19 órakor. Az Életrevalók című mozit láthatják! A rendezvény ingyenes.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában