Könyvterasz nyílik, ahol kölcsönözni, leadni lehet

A kormány a könyvtárak személyes látogatásának tilalmát még nem oldotta fel, ezért továbbra sem nyithat ki a József Attila Könyvtár.

Balla Tibor

József Attila Könyvtár, Németh Zsolt fotója

Fotó: Németh Zsolt

Az újranyitásáig a járványhelyzet javulásával új lehetőséget kínálnak: június 2-től a beiratkozott olvasóknak a korábban kikölcsönzött dokumentumok visszaadására és az előre igényelt könyvek, újságok, hangoskönyvek, DVD-k kölcsönzésére kizárólag az épület előtt, a bejáratnál elhelyezett asztalokon biztosítanak lehetőséget munkanapokon 9 és 17 óra között. A könyvek, újságok, hangoskönyvek, DVD-k visszaadásához és újak igényléséhez az alábbi adatok szükségesek: név, születési dátum, olvasójegy vonalkódja (az olvasójegy hátoldalán található teljes számsor). Kérik, hogy kölcsönzési kéréseiket előre jelezzék a 25/423-952 telefonszámon vagy az [email protected] címen. A telefonos kérések esetén az átvétel időpontját azonnal egyeztetik, az e-mailen érkező kérések esetében megírják a lehetséges időpontot. Kérnek mindenkit, vigyen magával táskát, amelyben a könyveket elviheti. Az újranyitás után egy hónapig késedelmi díjat nem számolnak fel a könyvekre, folyóiratokra, DVD-kre, hangoskönyvekre, könyvtárközi kölcsönzésekre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában