Magyar Zenei Díj

2020.03.19. 09:00

Fonogram-nap, szavazni is lehet

Április elején a Fonogram-nap keretében derül ki, kik nyerik idén a magyar zenei élet rangos szakmai elismerését, a tizen­nyolc plusz egy kategóriában odaítélt Fonogram – Magyar Zenei Díjat.

duol.hu

A MAHASZ a hivatalos magyar slágerlistákat minden héten publikáló slagerlistak.hu csapatával közösen állította össze azt a negyvenes listát az elmúlt évben népszerűvé vált dalokból, amelyek közül azevslagere.slagerlistak.hu oldalon választhatják ki a kedvencüket a zenekedvelők. A nyereményjátékkal egybekötött szavazás győztese kapja „az év hangfelvétele” Fonogram-díjat.

A zenei szakemberekből, újságírókból és zenészekből álló, összesen huszonhat tagú szakmai zsűri az első körös szavazás során több mint nyolcszáz nevezés közül választotta ki a tizennyolc kategória öt-öt (holtverseny esetén hat) jelöltjét. Közülük kerülnek ki a második forduló voksainak összesítését követően a nyertesek.

Vezető képünk illusztráció.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában