Tudni, mikor és mi lesz, rock biztos

2020.02.24. 16:00

Biztos már a szigeti rockmenü

200 zenekarral, köztük több mint 30 nemzetközi fellépővel kényezteti a műfaj híveit a fesztivál a Szalki-szigeten július 6–11. között.

duol.hu

Ismét közönségsikert aratott a Szalki-szigeten jelentkező 29. Rockmaraton

Fotó: Zsedrovits Enikő / Dunaújvárosi Hírlap

Sepultura, Cradle of Filth, Marky Ramone, The Agonist, Infected Rain – öt kegyetlenül erős fellépővel vált véglegessé a lista, rekordidő alatt betelt a naptár: nagyjából minden kész, hogy a 30 éves jubileumhoz kavalkád legyen a Rockmaraton a Szalki-szigeten július elején. Yeaaah! Sokan –teljes joggal – a fejükhöz csapják a kezüket a nevek olvastán, mert azért nincs rockfesztivál Depp Purple nélkül, és ezúttal a sok tízből csak egyet említettünk.

Az utolsó bejelentésekkel rekordidő alatt, lényegében február derekára teljessé vált az idén fennállása 30. évfordulóját ünneplő, és a jubileumra minden eddiginél durvább felhozatallal készülő Rockmaraton fellépőinek névsora. Amit már most biztosan tudhatunk: 200 zenekarral, köztük több mint 30 nemzetközi fellépővel kényezteti a műfaj híveit a fesztivál a Szalki-szigeten július 6–11. között.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában