Hot Jazz Band

2019.12.07. 17:00

Jövőre sem maradunk gálakoncert nélkül

Sajtótájékoztatón jelentette be a dunaújvárosi Sándor Frigyes Alapfokú Művészeti Iskola szokásos újévi gálakoncertjének sztárfellépőjét.

Balla Tibor

Fotó: youtube

Koós-Balázs Eszter az intézmény kommunikációs munkatársa kiemelte, már csak azért is különleges alkalom lesz, mert az idei már a tizedik rendezvény lesz, amivel igyekeznek meglepni a városlakókat.

Fotó: Laczkó Izabella / Dunaújvárosi Hírlap

Moravecz Attila a Dunaújvárosi Szonáta Zeneművészeti Alapítvány kuratóriumi elnöke elmondta, 2020. január 11-én 17 órakor tartják a jubileumi gálakoncertet. Kijelentette, annak idején azért szervezték meg az első hangversenyt, hogy egy kicsit közelebb vigyék a zeneiskola tevékenységét a városlakókhoz, és megismertessék a hangszereket és azokat a lehetőségeket, amit a művészeti iskola kínál.

A Hot Jazz Band lesz a sztárfellépő a koncerten

Ez sikeresnek bizonyult az évek során, és mára már úgy érzik, a város már el is várja tőlük, hogy az év egy újévi gálakoncerttel kezdődjön. Idén – hosszas mérlegelés után – úgy döntöttek, hogy a zeneiskola diákjainak zenekarai után a koncert második felében a Hot Jazz Band lép majd fel. Az eseményre jegyek a Bartók kamaraszínház jegypénztárában válthatók. A koncertet a zeneiskola tíz évéből összeállított fotókiállítás előzi meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában