mutatjuk a programokat

2019.11.29. 15:00

Színes műsorral készülnek ünnepi hétvégékre

November 30-án, szombaton a 12. Mezőföldi Mikulás Teljesítménytúra és adventi koszorúkészítés várja a túrázni vágyókat és az érdeklődőket.

Horváth László

December 1-jén 16 órától advent első vasárnapján a Palágyi József Művelődési Ház és Könyvtárban a nagyvenyimi Nefelejcs óvoda műsorát láthatjuk. 17 órakor lesz a gyertyagyújtás a művelődési ház mellett.

Sokszínű műsorral készülnek Nagyvenyimen az adventre
Fotó: Horváth László

December 8-án 14 órától adventi játszóházat tartanak a Búgó Csiga Családi Napközivel. Mellette kirakodóvásár, az Arany­udvar mesezenekar interaktív koncertje és a község karácsonyfájának feldíszítése szerepel az ünnepi program első felében.

A folytatásban 16 órakor a Fontana Nőikar, a Szent Cecília Ének- és Zenekar, az Aranydaru Dalkör és az Aranydaru Nyugdíjasklub versmondóinak műsorán vehetünk részt. 17 órakor a művelődési ház mellett a második gyertya lángja is fellobban.

December 15-én 16 órától a Kossuth Lajos Általános Iskola diákjainak ünnepi összeállítása ad bensőséges keretet a harmadik gyertya meggyújtásához.

December 19-én, csütörtökön 15 órától az idősek karácsonya várja a vendégeket.

December 22-én 16 órától gyertyagyújtás a művelődési ház mellett, majd karácsonyi koncert keretén belül Csengeri Attila és az Operett Musical Voices Társulat művészei közreműködnek a karácsonyi hangulat fokozásában.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában