perkáta

2019.09.05. 13:00

Gazdag hét végi programok

Mozgalmasnak ígérkezik a településen a hét vége, ugyanis szeptember 6-án, 7-én és 8-án a Búcsú-napokat rendezik meg.

duol.hu

Fotó: Katona Andras

Szeptember 6-án 20 órától Gyémi mutatkozik be a színpadon, őt a Digitál együttes követi 21 órától. Másnap, szeptember 7-én 9 órakor a nagyközségi orvosi rendelő új szárnyának hivatalos átadó ünnepségére kerül sor, amelyet 10 órától Perkáta Nagyközség Önkormányzatának díszközgyűlése követ a Győry-kastély épületében. Fél 11-kor megnyílik a Hadtörténeti makettkiállítás (dr. Pavlicsek István tárlata), majd 11 órakor a falvédő-kiállítás termének ajtaja is feltárul az érdeklődők előtt – szintén a kastély épületében. 15 órától hagyományőrző és kézműves családi programok kezdődnek a kastélykertben, ahol kézműves foglalkozással, arcfestéssel, csillámtetoválással, pónilovaglással, lufihajtogató bohóccal és íjászattal várják a kicsiket és nagyokat.

A Partyzans is fellép
Fotó: amatőr

A késő délutáni óráktól – hazai vizeken – zenél a Partyzans zenekar, majd este fél 8-tól helyi fellépők mutatkoznak be a színpadon. 21 órától a rendezvény sztárvendége Oszvald Marika, majd 22 órától Kovács Kati énekel, s ezt követően egy bál veszi kezdetét, ezen szintén a Partyzans zenekar húzza a talpalávalót. Szeptember 8-án reggel 8 órakor zárulnak a programok, a Kisboldogasszony-napi ünnepi szentmisével a kastély dísztermében.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában