gazdag programkínálattal

2019.07.17. 08:30

Tripla jubileumot ünnepelnek

Körmendi Erzsébet

Az Aranydaru Dalkör 15 éve ápolja énekes, dalos hagyományainkat. A jeles évfordulóra háromszáz fős vendégsereget hívtak, kiállítással és közös énekléssel ünnepeltek Fotó: Horváth László / Dunaújvárosi Hírlap

Triplán is huszonöt éves jubileumot ünnepelnek a nagyvenyimiek augusztus első hétvégéjén, amikor pénteken és szombaton falunapi programokat kínál a település a lakóinak és a hozzájuk érkező vendégeknek. Huszonöt évvel ezelőtt alakult meg a község néptáncegyüttese, amely jelenlegi formációjában augusztus 2-án, pénteken este ad műsort a községháza melletti liget színpadán. A falunapon ünnepelik a bajorországi Altomünsterrel negyed százada kötött partnerséget, valamint az Aranydaru Nyugdíjasklub dalköre is alapításának huszonötödik évfordulóját ünnepli majd augusztus 3-án, a falunapi rendezvénysorozat keretében.

Még egy ünneplésre okot adó esemény, amely szintén a falunapon lesz, és amelyre invitálják a település lakóit: augusztus 3-án, szombaton délelőtt felavatják a művelődési ház és könyvtár épületéhez kapcsolódó új szociális szolgáltató tömböt.

Vezető képünk illusztráció.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában