Dunaújváros

2019.05.07. 08:00

Nőnek lenni újra jó – Harkó Enikővel

A mai napon 18 órakor folytatódik az Aranyhordó pódiumbeszélgetések sorozata, Nőnek lenni jó! címmel az Aranyhordó étteremben.

Balla Tibor

Fotó: Zsedrovits Enikő / Dunaújvárosi Hírlap

Hogy mi is ez a sorozat? Beszélgetés közismert nőkkel, akiknek legalább annyira fontos a hivatásuk, mint a családjuk, akik harmóniára törekszenek a munka és a magánélet között, akik energikusak és pozitívak az élet dolgaihoz és az emberekhez viszonyulásukban. A sorozatindító beszélgetés alanya Polgár Lilla színművész volt, és a helyszíni közönségreakciókból ítélve hiátust tölt be a kezdeményezés.

A ma esti kvaterka főszereplője Szücsné dr. Harkó Enikő, a Széchenyi gimnázium nevelési igazgatóhelyettese, magyar nyelv és irodalom szakos tanár, minősítő szakértő mestertanár, kutatótanár. Ha mindez még nem lenne elég, tankönyvi bírálatok, tanmenetek, tanári segédanyagok készítésével foglalkozik. Az iparkamara szakképzési rendszeréhez több szálon kötődik. A Magyar Tudományos Akadémia Köztestületének, a Kutató Tanárok Országos Szövetségének, a Magyar Nyelvtudományi Társaság tagja. Beszélgetőtársa Szente Tünde lesz.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában