Helyismereti kvíz

2018.09.18. 08:00

A könyvtár és a Hírlap közös játéka hamarosan

A József Attila Könyvtár helyismereti kvízt tesz közzé a weboldalán.

duol.hu

Fotó: Kovács Krisztián

A kvíz kérdései egy-egy téma köré csoportosulnak, amelyek között egyszerűbbek és nehezebbek is vannak. Bár a helyes válaszadók között könyvet sorsolnak ki a könyvtárosok, az igazi nyeremény az a tudás lesz, amivel bővíthetjük a helytörténeti ismereteinket. A játékos forma lehetőséget ad ugyanis a tudásunk mélyítésére, egy kis internetes böngészés segítségével, vagy akár könyvtári kutakodással.

Az e havi kvíz témája: A város iskolái.

Helyismereti kvíz

A friss kérdéseket személyesen a könyvtárban, a honlapjukon és a könyvtár közösségi oldalán is el lehet olvasni. A megfejtéseket névvel és elérhetőséggel várják a könyvtár dolgozói az intézményben, de elküldhetik a könyvtár közösségi oldalán, illetve e-mailben az [email protected] címre küldve.

Reményeink szerint már a jövő hónaptól a József Attila Könyvtár és a Dunaújvárosi Hírlap közös játékkal indul. Online elérhető lesz a kvíz, így könnyebb és egyszerűbb lesz a kitöltése, majd ennek a kiértékelése is. A nyereményekbe lapunk is „beszáll”.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában