fesztivál

2018.02.06. 22:14

Újabb sztár lép fel az EFOTT-on

Az idei EFOTT újabb sztárfellépővel gazdagodik: itt lesz Jessie J.

DH

Az Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozóján, az EFOTT-on John Newman után egy másik világsztár is biztos fellépő lesz: Jessie J aláírta a szerződést, amely szerint 2018. július 10. és 16. között ott lesz a Velence–Sukoró térségében zajló fesztivál nagyszínpadán.

Jessie J dalai többmilliárdos letöltést generáltak már a zenei platformokon. Az angol popdíva már egészen fiatalon elkötelezte magát az éneklés mellett: tagja volt az iskolai kórusnak, 16 évesen felvették a The BRIT Schoolba, ahol olyan neves előadókkal végzett, mint Adele és Leona Lewis.

Karrierjét dalszövegíróként kezdte, többek között Chris Brown és Miley Cyrus is köszönhet neki dalokat. A négyszeres platinalemez minősítést kapott Party in the USA is az ő nevéhez fűződik: ez saját bevallása szerint akkora bevételt hozott, hogy három évig tudta belőle fizetni a lakbérét.

Első saját kislemeze 2010-ben jelent meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában