Kaptár Music Pub

2017.10.20. 11:30

Emelkedni látszik a színvonal

Úgy tűnik, jelentős változáson megy át a Kaptár Music Pub zenei kínálata. A korábbi rock, metál horizontról némiképp kimozdulni látszik.

Balla Tibor

A Szekeres András (ének) és Barbaró Attila (ének, gitár) kettős gazdag repertoártból válogatott Fotó: AG

Ráadásul a belőtt színvonal is emelkedni látszik, hiszen egy egyszerű szerda esti időpontban is olyan előadókat kínál, mint a Szekeres – Barbaró kettős.

Persze az este nyolc órás meghirdetett időpontban még nem az ő hangbeállásukat várta türelemmel a közönség, hanem a lelkes fiatalokból álló Youngsters trió tolta a soundcheck-et. A Gulyás Andris (cajon), Illés Tamás (gitár), Kovács Ákos (ének, gitár) összeállítású zenekar kedvenc dalaik feldolgozásaiból játszott egy izmosabb etapot lelkes közönségének.

A Szekeres András (ének) és Barbaró Attila (ének, gitár) kettős gazdag repertoártból válogatott
Fotó: AG

Este tízkor aztán a Szekeres András (ének), Barbaró Attila (ének, gitár) kettős foglalt helyet a színpadon, és ragadta magával energikus játékával a közönséget. A dunaújvárosi születésű Szekerest elsősorban mindenki a Junkies frontembereként ismeri, de az újvárosiak pontosan tudják, hogy olyan zenekarokban játszott mint a JKE, a Tennesse, az Onix, vagy a Stereomilk. Barbaró neve mellett Junkies, a Zorall, a Ramones Mania, a T-Boys, a Babyhood, a White Rose zenekari tagságok sorolhatók fel.Kétszer háromnegyed órás akusztikus koncertjükön természetesen szerepeltek meghatározó Junkies-darabok, mint a Gumilány, az Alkohol és még jó néhány dal a zenekar tucatnyi albumáról. Aki ismeri kettejüket, azt is tudja, egy kis bohóckodás mindig belefér a műsorba. Ezúttal erre az okot is megtalálták, a közönség soraiban volt egy születésnapos lány is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában