Képzeletedzés

2017.09.14. 08:00

Meseírásra fel! Októberben ismét kezdődik a Varázsceruza-sorozat

„A külső és a belső világ között a kapu te vagy!” – ez a mottója a közeljövőben nyíló alkotóműhelynek, amelyre általános iskolás gyermekeket várnak másodiktól ötödik osztályig a Kortárs Művészeti Intézetben.

Szabó Szabolcs

Forrás: https://bookrkids.com

Önismeret, képzeletedzés, stílusgyakorlat, játék, meseírás, illusztrálás, igazi műhelymunka vár majd a résztvevőkre. Akiben ott él az alkotás vágya, az jobb, ha minél előbb megtölti a szókincstárát, megismerkedik a műfajokkal, megnyitja magát a világ felé, s rendkívül kíváncsi lesz saját magára. Mindehhez segíti hozzá az alkotni vágyókat a Varázsceruza meseíró, meserajzoló klub. Kálnay Adél József Attila-díjas író, a dunaújvárosi és városkörnyéki gyerekek számára is elhozza a képzeletet felszabadító alkotói élmény lehetőségét.

A meseírás mellett Várnai Gyula Munkácsy-díjas képzőművész vezetésével a meséik újrateremtésének, illusztrálásának titkait is megismerhetik a gyerekek. Kezdő időpont október 7. 10 óra. Jelentkezni lehet: 2017. szeptember 30-ig személyesen a Kortárs Művészeti Intézetben, 2400 Dunaújváros, Vasmű út 12., telefonon a (25) 412-220/13, a (20) 801-3316-os számok valamelyikén, vagy az [email protected] e-mail-címen. A részvétel díjtalan.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában