A gyermekosztály számára

2018.09.20. 13:00

A Szent Pantaleon Kórház is a nyertes pályázók között

Idén 15. alkalommal hirdették meg K&H Gyógyvarázs néven műszerbeszerzési pályázatot, mellyel országszerte a gyermekegészségügyet támogatják.

Pantaleon.hu

A zsűri döntése alapján idén ismét a Szent Pantlaon Kórház a nyertes intézmények között van. A pályázatot kiírók adatai alapján összesen 88 kórházi osztály és mentőállomás nyújtott be pályázatot. A nyolcvannyolc pályázóból a zsűri tizenhármat támogatott és ebből az egyik a Szent Pantaleon Kórház gyermekosztálya.

A kórház gyermekosztálya a következő egészségügyi eszközökre pályázott és nyerte el: 1 db betegőrző monitor és 1 db pulzoximéter-monitor. Az orvosi eszközök összértéke 1 080 863 forint.

A pályázatot kiíró vállalat ünnepélyes keretek között, szeptember 19-én szerdán délelőtt személyesen gratulált és adta át a támogatást jelképező táblát a nyertes intézményeknek, osztályoknak. Az ünnepségen nagy örömünkre dr. Yousif Mahmood Abdulaziz csecsemő és gyermekosztályunk osztályvezető főorvosa átvette a támogatásról szóló emléktáblát.

vezető kép: pantaleon.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában