Kulcs

2018.09.22. 14:00

A mobilitási hét zárórendezvénye

Az Európai Mobilitás Hete alkalmával a kulcsi önkormányzat különleges felajánlást tett.

Pekarek János

Nem csak támogatja a ma, szeptember 22-én délután két órától, a községi sportpályán megnyíló Együtt a közbiztonságért! című rendezvényt, hanem bejelentette: aki regisztrál ezen a rendezvényen, részt vesz az ott kijelölt tesztpálya feladatain, valamint kitölti az idevágó teszteket, az automatikusan bekerül abba a sorsolásba, amelynek végén a két szerencsés nyertes egy-egy modern kerékpár boldog tulajdonosa lehet!

De aki ugyanazzal a biciklivel megy haza, mint amelyikkel érkezett, annak sem kell szomorkodnia. Ezen a szombat délutánon ugyanis a kulcsi közösségi rendezvényekre jellemző kiváló hangulatban ismerhetik meg a helyi polgárőr-egyesület munkáját – és még annál többet is.

Az alakulófélben lévő kulcsi lovas polgárőrséggel együtt

Ott lesznek ugyanis a perkátai és a rácalmási lovas polgárőrök, az alakulófélben lévő kulcsi lovas polgárőrség tagjaival együtt. Mi több: külön bemutatón csillogtatják meg tudásukat.

A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság külön KRESZ-ügyességi versenyt rendez a gyerekeknek, de közszemlére teszik járőr­autóikat is, továbbá közlekedésbiztonsági előadást, bűnmegelőzési tanácsadást tartanak, kerékpárok regisztrációjával egybekötve, hogy ha netán eltűnne egyik-másik bicikli, könnyebb legyen megtalálni.

De a katasztrófavédelem emberei is ott lesznek: ők a tűzvédelmi szabályokról és a mentési gyakorlatról tartanak bemutatót.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában