Gyász

2024.04.10. 19:12

Tragikus haláleset a DKKA ellenfelénél, ezért elmaradt a meccs

Tragikus hirtelenséggel kedden elhunyt Ferenczy Boglárka, a Budaörs női kézilabdacsapatának utánpótlás kapusa. Ezért a DKKA elleni NB II-es bajnokit nem rendezték meg szerdán este Dunaújvárosban.

Gallai Péter

Ferenczy Boglárka 18 évesen hunyt el

Fotó: budaorshandball.hu

Április 9-én, kedd este 18 éves korában tragikus hirtelenséggel elhunyt Ferenczy Boglárka, a Budaörs női ifjúsági kézilabdacsapatának kapusa - számolt be lesújtó hírről a budaörsi klub honlapja.

„Bogi nyáron érkezett klubunkhoz, az ifjúsági I. osztály és az NB II mellett alkalomszerűen bepillantást nyerhetett felnőttegyüttesünk életébe. Együttérzésüket érezzük, ezért a részvétnyilvánítás mellőzését kérjük. A Budaörsi Kézilabda Család nevében a hozzátartozók fájdalmában osztozunk, mellettük állunk a nehéz időkben. Bogi emlékét szívünkben őrizzük, nyugodjon békében!” – írta közleményében a budaörsi csapat. 

A Budaörs U21-es csapata szerdán este éppen a DKKA U21-es gárdájának vendége lett volna az NB II-es bajnokság dél-nyugati régió alsóházi rájátszásában. Azonban a tragikus esemény miatt a találkozót elhalasztották, amiben a dunaújvárosi klub természetesen azonnal partner volt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában