Szabi a pék

2024.04.29. 12:00

Kovász hintés, sütögetés, kóstoltatás

Török Tímea

Szabi a pék előadása az Almavirág fesztiválon

Fotó: Szabóné Zsedrovits Enikő / Dunaújvárosi Hírlap

Szabadfi Szabolcs, vagy ahogy mindenki ismer, Szabi, a pék a kovászos kenyér, a jó péksütemények és a pizza mestereként számos oktató videót készített otthoni felhasználásra. De ismerheti a gasztronómia iránt érdeklődő nagy közönség neves versenyek zsűritagjaként és főző műsorok vendégeként is. Az általa készített pékárúk nem csak rendkívül finomak és egészségesek, de túlzás nélkül úgy néznek ki mint egy -egy jól sikerült festmény. 

Fotó: Szabóné Zsedrovits Enikő / Dunaújvárosi Hírlap

Április 28-án vasárnap gasztro-show keretében a rácalmási Almavirág Fesztiválban találkozhattak vele az érdeklődök. Az előadást nagy érdeklődés kísérte és nem csak jó tanácsokkal, de a finomságok megkóstolása után valódi élményekkel gyarapodtak a látogatók. 

Fotó: Szabóné Zsedrovits Enikő / Dunaújvárosi Hírlap

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában