Kulcsi hírek

2024.03.14. 15:00

Húsvétváró piacolás, kézműveskedés - képgalérával

Húsvét előtti ünnepváró piacra és kézműveskedésre várták az érdeklődőket Kulcson a polgármesteri hivatal és a Kossuth-szobor előtti téren, 2024. március 10-én, vasárnap.

Török Tímea

Fotó: Laczkó Izabella / Dunaújvárosi Hírlap

Március második hétvégéjén a vásár egy igazi közösségi eseménnyé nemesedett a jelenlegi szervezők, a település közművelődési szakemberei jóvoltából. Ahol nem csak shoppingolni, de beszélgetni is szívesen álltak meg a szép számmal érkező résztvevők. Sok árus kínálta a portékáját, köztük többen a húsvéti ünnepség hangulatához elengedhetetlen dekorációs kellékeket is. De vásárolhattak kerti növényeket, kürtöskalácsot, házi tésztát, más finomságokat, illőolajokat, ékszereket, vagy akár mézet, viasz gyertyát is.

Nagy volt a nyüzsgés a kreatív asztal körül. Ahol a gyerekek virághagymát ültethettek, vagy húsvéti dekorációt, kedves nyuszis díszt készíthettek. 

A várakozó hangulathoz és a piac sikeréhez a közösség aktivitáson túl az időjárás is hozzátette a magáét, ugyanis a vasárnap délelőtt szép tavaszi időjárással egészítette ki a rendezvényt.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában