DUE-rendezvény

2024.03.25. 10:00

Átalakuló közgazdaságtan a fenntarthatóságért

Átalakuló közgazdaságtan a fenntarthatóságért címmel nemzetközi konferenciát szervez a Dunaújvárosi Egyetem Társadalomtudományi Intézete.

Körmendi Erzsébet

Fotó: Szabóné Zsedrovits Enikő / archív

A DUE hivatalos oldalán közzétett információ szerint a konferencia 2024. március 25-26-án lesz az egyetemen.

A társadalomtudományok területét számtalan irányból érintik a fenntarthatósági előírások és az azok által indított változások, új megoldások, melyeket hasznosítani tudnak más iparágak is.

A 2020-ban megkezdett törekvést folytatva a konferencián azon kutatók vesznek részt, akik a saját tudományterületük eredményeit a fenntarthatóság és a közgazdaságtan folyamatának szolgálatába ajánlják. 

Az előadások témakörei érintik többek között az új erőforrásokat a közgazdaságtanban, a platformgazdálkodást és a pénz digitalizációját. A konferencia hétfőn 13 órától kezdődik a regisztrációval, majd a megnyitót követően az előadások 17 óráig tartanak. A keddi szekcióelőadások 9 órától folytatódnak 15 óráig bezárólag. A konferencia a Dunaújvárosi Egyetem „I” épületének 106-os termében látogatható meg, vagy a MS Teams felületen.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában