Dunaújváros

2024.02.01. 08:00

Sportedző-sportszervező képzést indít a Rudas

Szente Patrícia Andrea

Rudas iskola

A Dunaújvárosi SZC Rudas Közgazdasági Technikum és Kollégiumban rövidített (egy éves) sportedző-sportszervező esti képzés indul február második felében. A képzésen minden sportág választható, aminek hivatalos szövetsége működik Magyarországon, valamint rendelkezésre áll duális partner a gyakorlati képzéshez. 

A bemeneti feltétele érettségi, a korábban szerzett szakmai végzettséget és tapasztalatot pedig beszámítják a felvételnél. Az ingyenes képzést azok számára ajánlják, akik még nem szereztek szakképesítést az új rendszerben. Amint arról az iskola beszámolt, a tanfolyam digitális tartalmakkal támogatott, rugalmas egyéni tanulási utakat biztosít.

Jelentkezni a Dunaújvárosi Szakképzési Centrum  vagy az intézmény honlapján, információt kérni elektronikus levélben ([email protected]), telefonon (+36 (25) 510-280) vagy személyesen a Rudas Technikumban (2400 Dunaújváros, Római krt. 47-49.) lehet.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában