Dunaújváros

2024.02.14. 17:00

Közösségépítő délutánon vettek részt a Vasvári kisdiákjai

Szente Patrícia Andrea

Forrás: Vasvári iskola

A dunaújvárosi Vasvári Pál Általános Iskola 2.b osztályának osztályfőnöke Jankovics Ildikó rendkívül nagy hangsúlyt fektet a közösségépítésre, az együtt átélt élményekre. Amint arról az iskola közösségi-oldalán beszámolt, a jövő iskolája csak akkor képes megfelelni céljainak, ha él a tanítási órán és az iskolán kívüli nevelés lehetőségeivel. 

Forrás: Vasvári iskola

Jankovics Ildikó elhatározta, hogy lehetőséget teremt a közös, iskolán kívüli élmények átélésére. Ezen cél megvalósításának első állomása feburár 7-én az Intercisa Múzeumban volt, ahol a Dunaújvárosi és környéki régészeti, történeti és néprajzi emlékeiből összeállított (Magyarország egyik legnagyobb) római kori gyűjteményét tekinthették meg a gyerekek. 

Forrás: Vasvári iskola

Az iskola által szervezett közösségi délután során a diákok hatalmas érdeklődéssel, kíváncsisággal kémlelték a múzeumban kiállított értékeket. Az időutazás után élményekkel tele látogattak a következő állomásukhoz, a panoráma kilátóhoz, végezetül pedig a Muki vonatot is megrohamozták. 

Forrás: Vasvári iskola

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában