In memoriam

2024.02.08. 21:00

Fási Évától, a nagyvenyimi Aranydaru Nyugdíjas Klub örökös tagjától búcsúznak klubtársai

Fási Éva a mindenki által szeretett, tisztelt nagyvenyimi Aranydaru Nyugdíjas Klub örökös tagja 86 éves korában 2024.január 15-én elment. 2024. február 7-én a családdal együtt a Dunaújvárosi Köztemetőben búcsúztak tőle klubtársai, tisztelői.

Duol.hu

Fotó: A család

Fási Éva sokoldalú személyiség volt, agráripari technikusként érkezett a nagyközségbe, majd négy éven át önkormányzati képviselői tisztséget is betöltött. Szorgalma és elkötelezettsége példaként állt előttünk, hiszen sosem volt rest tenni a közösségért – emlékszik szeretett tagjára a Aranydaru Nyugdíjas Klub és a Nyugdíjas Szervezetek „Életet az éveknek” Fejér Megyei Szövetsége.

Még idős korában is érdeklődött a technika és a digitális világ iránt, felbecsülhetetlen tudása és jártassága ezen a területen fiatalokat is megszégyenítette. Tíz éven át volt a klub lelkes vezetője, és nevéhez kötődik a hagyományos Pünkösdi Dalostalálkozó megszervezése és fenntartása is. Az ő álma, alapítása és lelkes művészeti vezetése tette emlékezetessé a rendezvényt éveken keresztül.

Fási Éva örökre példakép marad számunkra tudása, kitartása és szeretete által. Emlékedet tisztelettel őrizzük, nyugodj békében! – búcsúztak tőle nyugdíjas társai. 

Forrás: Hajdú Marianna / feol.hu

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában