Díszoklevelek

2024.02.09. 08:00

Az aranytól a zafírig várják a kérelmeket

Aki 50, 60, 65, 70, 75 vagy éppen 80 évvel ezelőtt fejezte be sikeresen tanulmányait a Dunaújvárosi Egyetemen, illetve annak jogelőd intézményében, az most kérheti az úgynevezett jubileumi díszoklevelet (az évfordulók sorrendjében: arany-, gyémánt-, vas-, rubin-, platina-, zafíroklevelet) az egykori Alma Matertől.

Molnár Emese

Forrás: uniduna.hu

Erről adott honlapján hírt a Dunaújvárosi Egyetem, ahol részletezték, az egyetem szenátusa és a Dunaújvárosi Egyetemért Alapítvány Kuratóriuma még 2022 tavaszán határozott arról, hogy az egyetem versenyképességének fejlesztése és az intézmény hírnevének öregbítése céljából bevezeti a végzett hallgatók számára adható jubileumi díszoklevelek adományozását.

Kétféle módon igényelhetik a jubilálók a díszoklevelet

Lehetőség van egyrészt postai úton, másrészt online benyújtani a kérelmet, amely letölthető az egyetem honlapjáról. A kérelmeket legkésőbb június 30-ig kell eljuttatni az egyetemhez. A díszoklevél kiállításának nincs költsége, az ingyenes.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában