Karácsonyi ünnepség

2024.01.03. 19:30

Jószoli Cent és önkéntes érem a támogatóknak

Immáron tizenöt esztendeje annak, hogy a Jószolgálati Otthon napközisei és a Gondozó Otthonának lakói rendszeres látogatják a József Attila Könyvtárat, és különböző témákhoz, évszakokhoz, ünnepekhez kapcsolódó foglalkozásokon vesznek részt.

Molnár Emese

Forrás: József Attila könyvtár

Erről számolt be a József Attila Könyvtár annak apropóján, hogy a jószolisok a „Jószoli Centtel” köszönték meg kollégájuk, Garbaczné Rapcsák Rita támogatói munkásságát.

A könyvtár felidézte, a kezdetektől Faragóné Veress Csilla fogadta az intézményben a jószolis vendégeket, majd 2017-től ezt az önzetlen munkát Garbaczné Rapcsák Rita folytatta és gondozza ma is. A kis csoporttal beszélgetnek, mesét hallgatnak, együtt játszanak a találkozókon.

Forrás: joszoli.hu

 

Köszönet

December 18-án rendezte meg a Jószolgálati Otthon Közalapítvány az ápoló-gondozó otthon karácsonyi ünnepségét, amelyre meghívást kaptak az intézmény életében jelentős szerepet betöltő partnerek. Kecskés Rózsa igazgató, Gózon-Erdélyi Henriett kuratóriumi elnök és Csepelyi Anna ápolóotthon-vezető köszöntötte a vendégeket, az önzetlen és kiemelkedő támogatókat az ünnepi rendezvényen. Önkéntes éremben részesült Petrás Gábor és a Munkácsy Gyógyszertár kollektívája. Jószoli Centtel gazdagodott Garbaczné Rapcsák Rita, Kovács István és felesége, Kovácsné Horog Ivett, Megulesz Gabriella, Zétényi Gábor és Zsinka Gabriella.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában