Kaotikus a helyzet

2023.12.07. 10:00

A Sport Büfénél árokba borult a menetrend szerint közlekedő buszjárat

Folyamatosan dolgoznak település útjainak hómentesítésén, mindenkit kérnek a szakemberek: ne induljanak el otthonról - írja Kulcs település facebook oldala.

Török Tímea

Pulai Tibor településgondnok és Kukucska Zoltán vállalkozó folyamatosan dolgoznak a település útjainak hómentesítésén. Pulai Tibor a hótoló lappal felszerelt piros traktorral dolgozik hajnali 4 óra óta. Mint elmondta sokan elindulnak és sok esetben árokba csúsznak. Természetesen a bajbajutott falubelieknek segítenek, de így addig nem tudják a havat tolni. Nagyon nehezíti a hóeltakarítást, hogy mindenhol az úton, a kapu előtt állnak az autók. Ezért Pulai Tibor arra kéri a kulcsi lakosságot, hogy ne induljanak útnak. Takarítsák el a ház előtt a havat és álljanak be a kertbe. Kukucska Zoltán vállalkozó, már ötödik napja dolgozik a síkosság mentesítésen Mercédesz Atego típusú teherautójával. Tegnap délutántól hajnali 1 óráig dolgozott, illetve reggel 4 óra 30 perctől ismét tolja a havat. Mint elmondta megnehezíti a munkát, hogy a kihajló ágak a hóterheléssel sok helyen elzárják az utat és az útszélén parkoló autók  szintén lassítják a hóeltakarítást. 

Jobb Gyula polgármester arra kéri a lakosságot, hogy maradjanak otthon és álljanak kapun belülre autóikkal. Hiszen, mint elmondta a tömegközlekedésről is érkezett hír . A Sport Büfénél árokba borult a menetrend szerint közlekedő buszjárat, jelenleg a tűzoltók végzik a mentését. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában