Pálhalmai bv. intézet

2023.11.11. 15:00

Szebb és komfortosabb környezet a parancsnoki irodákban is

A Büntetés-végrehajtás Gazdasági Ellátó Intézetének a támogatásával augusztusban kezdtük meg a Pálhalmai Országos Büntetés-végrehajtási Intézet parancsnoki épületében az irodák felújítását is – derül ki a bv. beszámolójából.

Molnár Emese

Forrás: bv.

Mint azt részletezték, a munkakörülmények javításán túl elsődleges szempont volt a szervezeti átalakulás lekövetése, az egy szakterületen dolgozó kollégák ésszerű és ideális elhelyezése is, akik mindezek eredményeképpen egy csapatként, egymást segítve, a hatékonyságot és szakszerűséget szem előtt tartva végezhetik feladataikat a jövőben. 

Forrás: bv

Természetesen nem feledkeztek meg az intézetben dolgozó GEI-s és a társszervek állományáról sem. Részükre is ugyanazon feltételek biztosítottak, mint amit az intézeti állomány részére is biztosítottak. A javítási és festési, valamint padlóburkolási munkálatokon túl az elkészült irodák korszerű bútorzattal is kiegészültek, amit munkatársaik nagy örömmel és lelkesedéssel vettek birtokba. A korszerűsítés fogvatartotti munkaerő bevonásával, szakmai irányítás és kontroll mellett, ütemezés szerint folyt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában