Jó program

2023.10.31. 11:00

Pörgő a baracsi Társasjáték klub élete

A Baracsi Faluház által létrehozott Társasjáték klub változatlanul nagy népszerűségnek örvend, illetve - ha szabad ilyet mondani - egyre többen és többen választják szabadidős elfoglaltságnak a táblajátéknak ezt a közösségi formáját.

Körmendi Erzsébet

Fotó: Pixabay

A Társasjáték klub már két helyszínen is várja az érdeklődőket Baracson. A következő foglalkozás november 4-én lesz a Faluházban. Rá két hétre, november 18-án pedig a tempomosi falurész kisiskolájában gyűlnek össze a táblajátékok kedvelői. A kezdés mindkét alkalommal 15 óra lesz, a legutolsó játék kezdési időpontja pedig 19.30 óra. Családias hangulattal és népszerű társasjátékokkal várnak mindenki a szervezők. 

A legújabb és manapság közkedvelt társasjátékok különféle korosztályok számára elérhetőek, különböző méretű csoportokban és célcsoportokban. A legnépszerűbb társasjátékok magukban foglalják a legújabb stratégiai és logikai játékokat, a kártyákat és a versenyjátékokat is. Ezekkel a társasjátékokkal eltölthetünk egy pihentető, boldog és barátságos este otthon, a barátainkkal vagy akár a családunkkal. Ezek az élmények olyan érzeteket adnak, mint a siker, az együvé tartozás és a nyerni való kihívás. Az alapos összeállítások többféle kategóriát, például a családi játékokat, a gyerekeknek készült játékokat, a fiataloknak készült játékokat, a stratégiai játékokat és még sok mást tartalmaznak. Mindegyik különleges és neked megfelelő lehetőséget kínál, hogy etessük a kedvünket és játszhassunk, amíg jól érezzük magunkat. Ezekkel a társasjátékokkal még a városi környezetben is megtalálhatjuk a kedvünket és igazi élményeket szerezhetünk. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában