Csőtörés

2023.10.11. 11:02

Helyreállt a vízszolgáltatás a Béke városrészen — Frissítve!

A Mezőföldvíz Kft. szakemberei kijavították a mintegy 30-40 éves, acél gerincvezeték meghibásodását Dunaújvárosban a Béke városrészben. A csőtörés miatt néhány órára szünetelt az ivóvíz-szolgáltatás, ám a gyors intézkedésnek köszönhetően mostantól helyreállt az ivóvízszolgáltatás.

Duol.hu

Fotó: Laczkó Izabella

Frissítés! 

A délelőtt 09.00 órakor észlelt csőtörés helyszínén a víziközmű-szolgáltató rekordgyorsasággal kezdte meg a hiba feltárását és az elhárítást, a vezeték javítását. A Mezőföldvíz Kft. szakemberei a hiba bejelentése után azonnal a helyszínre érkeztek és megkezdték a munkálatokat, illetve a hálózat kizárását.

A Mezőföldvíz Kft. szakemberei a hiba bejelentése után azonnal a helyszínre érkeztek és megkezdték a vezetékjavítási munkálatokat, illetve a hálózat kizárását. A további vízfolyás megszüntetése érdekében a közüzemi hálózatot a lehető legkevesebb fogyasztó érintésével zárta ki a szolgáltató, így kerülve el azt, hogy még több ügyfél maradjon ivóvíz nélkül.

Fotó: Laczkó Izabella

A vezetékjavítás után így újra használhatják a fogyasztók a vezetékes ívóvízszolgáltatást a 

  • Dobó István utca
  • Mátyás király út
  • Palme köz
  • Gandhi utca
  • Patak köz

ingatlanjaiban. 

A Mezőföldvíz Kft. a jövőben is kiemelt figyelmet fordít a minőségi szolgáltatásra a városban, az okozott kellemetlenség idején tanúsított türelmet pedig megköszöni a fogyasztóknak. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában