A legMorzsább kutya

2023.09.02. 15:00

Különleges casting az állatok világnapjához kapcsolódóan

Az előszállási Információs és Közösségi Hely egy különleges castingot szervez az állatok világnapjához kapcsolódóan: keresik Előszállás legMorzsább kutyáját!

Körmendi Erzsébet

Fotó: Shutterstock

"Morzsa kutyánk hegyezd füled, hadd beszélek mostan veled" - ismerősek az Anyám tyúkja sorai, igaz? De milyen kutya lehet Petőfi Morzsája? Kicsi? Óriás? Vénséges vagy éppen fiatal? Bozontos vagy sima szőrű? 

Az ideális bundás jelölt jól szocializált, nyugodt, barátságos, nem félős és ismeri az alapvető vezényszavakat is. Lehet otthon tartott kedvenc, inkább családtag, mint háziállat, szeret játszani, mókázni, szokott néha nyakatekert pózban aludni vagy ismer valamilyen kutyatrükköt. 

Pályázni a kutyusról készült fotóval lehet. Az e-mail-ben el kell küldeni a fotón kívül a kutyus nevét, életkorát, valamint a gazdi nevét és elérhetőségét. Az alábbi email-címen várják a jelentkezőket: [email protected]

Beküldési határidő: szeptember 21. 

A beküldött fotókat az intézmény közösségi oldalán teszik majd közzé és közönségszavazással dől el, hogy melyik bundás kedvenc lesz Előszállás legMorzsább kutyája. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában