Színes programok

2023.09.23. 11:00

Kezdődik a Széchenyi-hét

Színes programokkal készülnek a dunaújvárosi Széchenyi István Gimnázium diákjai számára. Az ötnapos iskolahéten pártnapok és vetélkedők sora várja a tanulókat, a tanórákat pedig lerövidítik, így még több idő jut a szórakozásra.

Szente Patrícia Andrea

Fotó: Archív

A szeptember 25–29. között zajló Széchenyi-hét a 12. E „Stereo” osztály pártnapjával kezdődik, délután 15 órakor pártfocin mérkőzhetnek meg a végzős osztályok. Kedden a 12. A „Maffia” osztály napja következik, majd 15 órától a Széchenyi-vetélkedőn csillogtathatják meg tudásukat a gimnazisták. Az iskolahét programja szerdán a 12. B „Barbie” osztály pártnapjával folytatódik, emellett 15 órától a gólyák avatására is sor kerül majd. Csütörtökön a 12. C „Cápák között” osztály programja következik, 15 órától pedig pártvetélkedő során csaphat össze az évfolyam, majd pénteken délelőtt ifjúsági nappal zárul a Széchenyi-hét. A programok gazdag kínálata mellett további örömteli hír diákok számára, hogy a héten minden nap 40 perces tanórákat tartanak, a szünetek pedig 20 percesek lesznek, ezzel még nagyobb teret engedve a mókázásnak.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában