Nem működnek a biztosítóberendezések

2023.09.07. 09:44

Figyelem! Akár kétórás késés is várható a Székesfehérvárt érintő vasútvonalakon (frissítve)

A MÁVINFORM nemrég rakta ki a hírt a közösségi oldalára, hogy nem működnek a székesfehérvári állomáson a bizosítóberendezések, ezért komolyabb késések várhatóak - írja társoldalunk a feol.hu.

Duol.hu

Illusztráció

Fotó: Knap Zoltán

"Csütörtökön reggel negyed 9-től nem működik a biztosítóberendezés Székesfehérvár állomáson, a vonatok várakozásra kényszerülnek, a kapcsolódó vasútvonalakon torlódnak a vonatok" - adta hírül nemrég a MÁVINFORM.

Mint írják, emiatt a Székesfehérvár állomást érintő vonalakon 45-90 perccel megnőhet a menetidő, jelentős késésekre és járatkimaradásokra kell számítani. 

Frissítés:

Az újabb bejegyzésből kiderül, komolyabb a gond, a székesfehérvári elővárosi vonatok Gárdonyból fordulnak vissza Budapest felé. Az észak- és dél-balatoni vonalon 60-120 perces késésekre kell számítani.  A Székesfehérvár-Pusztaszabolcs és a Székesfehérvár-Komárom vonalon egyes vonatok helyett pótlóbusz közlekedik.

Forrás: feol.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában