Dunaújváros

2023.07.12. 17:30

Szórakoztató mesék és önfeledt kacaj az Önkéntesek nyara eseményein

Elérkeztünk a Jószolgálati Otthon közkedvelt programsorozatának utolsó előtti hetéhez. Az Önkéntesek nyara alkalmából legutóbb egy remek hangulatú, mesés eseményen vehettek részt az ellátottak, a következő héten pedig közös, zenés kerti partival zárul a közel két hónapja tartó kavalkád.

Szente Patrícia Andrea

Fotó: LI

Talán ennyit még nem nevettek a jószolisok, szerdán ugyanis Suplicz Mihály látogatta meg őket, aki humoros meséivel percek alatt levette lábáról a közönség tagjait. Suplicz Misi, vagy ahogy sokan ismerik, Miska papa már több éve csal mosolyt a gondozottak arcára. Mint már korábban, idén is csatlakozott az önkéntes akcióhoz, és májusban a Bercsényi úti gondozóházban, most pedig a Liget közi otthonban varázsolt pompás hangulatot az ellátottak számára.

Egyszer azonban minden jó véget ér, így a Liget közi intézményben zajló, hat hete tartó programdömping is a végéhez közeleg. A záró eseményre július 17-én, hétfőn kerül sor, ekkor egy remek szabadtéri mulatsággal kedveskednek a jószolisoknak, amely során a Gypsy Kings Experience (Dagiék) szolgáltatják majd a talpalávalót. 

Fotó: LI

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában